Basisarts kliniek Zevenaar

16 - 36 uur in de week / Zevenaar

Jouw werk

‘Sandra’, 21 jaar, voorzichtig blij in verwachting van een tweeling, wil leren omgaan met haar GHB-verslaving. ‘André’, een 72-jarige weduwnaar, in de war en somatisch slecht, probeert toch nog een beetje van zijn laatste jaren te genieten. Huisarts ‘Joost’, die vermoeidheid en stress te lang met medicijnen en alcohol heeft geprobeerd te verdoven, gaat werk en leven op een gezonder plan brengen. Ondersteun hen door grip op hun leven te krijgen. Complex en mooi werk, écht iets voor jou!

Voor onze klinieken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde basisarts, eventueel met de wens om een opleiding tot verslavingsarts te volgen. Een aantal aspecten lijkt standaard: intakegesprekken, vervolgconsulten, crisisinterventies, vakgroepoverleg, consultaties voor andere disciplines en multidisciplinair overleg binnen het team. Wat IrisZorg echter bijzonder maakt is dat we het leven van mensen met de meest complexe verslavings- en ziektebeelden weer de moeite waard maken. Dat kleurt jouw dag, maakt het onvoorspelbaar en interessant.

Ben je er helemaal klaar mee dat vandaag op gisteren lijkt? Stop met zoeken, je hebt het gevonden! En kom werken aan de beste kwaliteit van zorg in ons bevlogen team (met o.a. psychiaters, klinisch- of GZ-psychologen, verpleegkundigen en sociotherapeuten). Met opgestroopte mouwen.

We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en in die van het team. Dat is de basis voor ons succes.

Je werkt in principe tussen 09.00 en 17.00 uur en hebt regelmatig een (overwegend rustige) medische achterwacht/bereikbaarheidsdienst. Naast de zorg voor patiënten, haal je je inspiratie en kennis uit (promotie)onderzoek, geef je wellicht colleges of spijker je huisartsen bij. Het aantal uren dat je werkt is bespreekbaar, een combinatie van verschillende werklocaties behoort tot de mogelijkheden. 

Werken bij IrisZorg

IrisZorg werkt met de CRA methodiek en vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland.

Wat bieden wij?

 • Persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld de MiAM-opleiding.
 • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwende organisatie met diverse projecten gericht op verbeteren van inhoudelijke zorg.
 • Intercollegiale toetsing, 5 maal per jaar, er zijn 5 collega’s gecertificeerd.
 • Onze organisatie is ingericht volgens de principes van zelforganisatie op maat. Locatie coördinatoren ondersteunen de teams zodat de teams zich maximaal op cliënten zorg kunnen richten.
 • Een organisatie van aanpakkers.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een goed inwerkprogramma gericht op kennis van de organisatie, beleidskaders, procedures en protocollen, het behandel- en zorgaanbod (evidence based) en de bijdrage daaraan van verschillende disciplines.
 • Inzicht in de verschillende vakgebieden en disciplines binnen de organisatie en de toegepaste behandel- en hulpverleningsmethodieken.
 • Inschaling vindt plaats conform onze CAO en wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring. 

Jouw profiel:

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact. Zelfreflectie, humor en doorzettingsvermogen passen bij jou. Deze eigenschappen zet jij ook in om contact te maken, cliënten te bereiken en hen de goede richting op te helpen. Je bent in staat om te luisteren naar de cliënten, hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren.

 • Je beschikt over een opleiding tot arts. Als basisarts (zonder ervaring) werk je onder supervisie van een KNMG-verslavingsarts. Als je interesse hebt om de MiAM-opleiding te volgen dan werken we samen aan je ontwikkeling tot zelfstandig verslavingsarts. Hierbij is dagelijkse supervisie mogelijk.
 • Je beschikt over BIG-registratie.
 • Je volgt ontwikkelingen in je vakgebied en relevante wet- en regelgeving op de voet door het lezen van vakliteratuur en het volgen van bij- en nascholing en/of symposia.

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Belgers, 088 - 606 13 15. 

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren. Je kunt reageren t/m 30 september 2019.

Deze vacature staat open tot er een geschikte kandidaat is gevonden.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.