Behandelaar 1 Fact-Team Tiel 
(Ambulant, 32 uur)

32 uur in de week / Tiel

Functie

IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met patiënten streven we naar duurzaam herstel. Wegens uitbreiding van ons FACT-team in Tiel zijn wij op zoek naar een enthousiaste ambulant behandelaar.

Als behandelaar binnen het FACT-team maak je deel uit van een multidisciplinair team waar o.a. een psychiater, verslavingsarts , verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, woonbegeleiders en een systeemtherapeut onderdeel van uitmaken. Onder de vleugels van de regiebehandelaar draag je zorg voor een eigen caseload. Wanneer het slecht gaat met een patiënt uit je caseload kun je de behandeling - conform de FACT-werkwijze - intensiveren met ondersteuning van collega’s. Andersom participeer jij in behandelingen van collega’s als dat nodig is.

Je taken bestaan uit:

· Het behandelen van patiënten die te maken hebben met verslaving in combinatie met psychische problemen en problemen op meerdere levensgebieden zoals op gebied van wonen, werk, financiën, relaties en justitie.
· Het opstellen, uitvoeren en evalueren van individuele behandelplannen ten behoeve van patiënten en hun systeem met als doel het verminderen of oplossen van de problematiek.
· Het ondersteunen en adviseren van betrokkenen bij de uitvoering van behandelplan.
· Het onderhouden van contacten met andere hulpverleners, instanties en organisaties.
· Zorg dragen voor een adequate registratie, verslaglegging, rapportage en dossiervorming.
· van contacten met patiënten en de uitvoering van behandelplannen.
· Het signaleren van bedreigende situaties en interventie bij conflictsituaties.

 

Profiel

· Je hebt affiniteit met de doelgroep.
· Je hebt ervaring als ambulant behandelaar/ verpleegkundige.
· Je hebt affiniteit met FACT werken: het samenwerken in teamverband met diverse disciplines.
· Je kunt zelfstandig en outreachend werken en systeem in behandeling betrekken.
· Je hebt affiniteit met behandelen zowel op individueel niveau als in groepsverband.
· Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig te werken binnen de gegeven richtlijnen, protocollen en vastgestelde zorgplannen.
· Je bent onder meer stressbestendig, open en in staat om op jezelf te reflecteren.
· Je bezit je een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen, doorzettingsvermogen en humor.
· Daarnaast ben je in staat om te luisteren naar patiënten. Je bent in staat hen te motiveren, te stimuleren en bij te sturen.
· Je bent in staat weerstanden en bedreigende situaties te signaleren en intervenieert bij conflictsituaties.

Aanvullende eisen:
 Je bent in bezit van een auto en geldig rijbewijs B/E in verband met het outreachende karakter van de behandeling.

Wat wij bieden De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in schaal 50 met een minimumsalaris van € 2.495 en een maximumsalaris van € 3.412 bruto per maand bij een fulltime
dienstverband. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

Bijzonderheden

Op deze vacature kunnen zowel SPH-ers, maataschappelijkwerkers, basis-psychologen als verpleegkundigen reageren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een verpleegkundige.

Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op deze vacature. Je kunt op deze vacature reageren tot 15 december 2017. Voor vragen kun je terecht bij Marcel de Langen 088-6061607. (Vacaturehouder).

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.