EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Behandelaar - Nijmegen/Tiel
24-32 uur in de week / Nijmegen/Tiel

Jouw werk

Zie jij een uitdaging in onze complexe doelgroep? Sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

In de functie van behandelaar verzorg en assisteer je hoofdzakelijk bij trainingen en/of behandelmodules, zoals CRA en CGT (ook aan groepen) ter verbetering van sociale, psychosociale en praktische vaardigheden. Op de kliniek werk je zowel met jongeren als volwassenen. Op termijn voer je interventies uit vanuit het eigen specifieke vakgebied en bewaak je de eigen professionele grenzen. Onder supervisie van de regiebehandelaar stel je behandelplannen op ten behoeve van cliënten en hun systeem, met als doel het verminderen of oplossen van de problematiek bij cliënten. Samen met de regiebehandelaar evalueer je behandelplannen en opname en je bespreekt dit binnen met multidisciplinaire overleg. Je geeft ook advies ter wijziging van het behandelplan. Onder supervisie van je regiebehandelaar geef je praktische adviezen en handvatten aan sociotherapeuten en verpleegkundigen die gaan over de uitvoer van het behandelplan en/of bejegening van cliënten. Als het van toepassing is geef je in samenspraak met de regiebehandelaar advies over (externe/interne) behandelindicaties aan de ambulante behandelaar/verwijzer. Tenslotte draag je zorg voor een adequate registratie, verslaglegging, rapportage en dossiervorming van contacten met cliënten voor de uitvoering van behandelplannen.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg werkt vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland. Kliniek Nijmegen verhuist in juli 2019 naar Tiel. 

Wat bieden wij?

 • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie
 • Een aandeel in een maatschappelijk betrokken organisatie
 • Werken met een uitdagende doelgroep
 • Veel kansen om samen te werken met talentvolle en zeer betrokken mensen
 • Een organisatie van aanpakkers
 • IrisZorg biedt mogelijkheden om, bij een vaste aanstelling en bij goed functioneren, te solliciteren naar een opleidingsplek als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de cao GGZ is van toepassing en je wordt ingeschaald in schaal 50.

Jouw profiel

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact. 

 • Je bent afgestudeerd als basispsycholoog en beschikt over aantoonbare ervaring en affiniteit met  de verslavingszorg. Je bent in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek.
 • Als je bent opgeleid tot CRA therapeut; dit heeft onze voorkeur.
 • We waarderen ook ervaring met motiverende gespreksvoering en groepstrainingen/behandeling. 
 • Je kunt goed werken in een team, maar ook zelfstandig beslissingen nemen en hier verantwoordelijkheid voor dragen.
 • Gezien de dynamische werkplek zijn flexibiliteit, relativeringsvermogen en stressbestendigheid eigenschappen die je nodig hebt om jezelf staande te houden en met plezier naar je werk te gaan.
 • Je bent bereid jezelf verder te ontwikkelen en scholen als dit gewenst is ten behoeve van het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden, waarbij supervisie/intervisie en werkbegeleiding een beroep zullen doen op je zelfreflecterende vermogens. 
 • Beschikbaarheid op de vrijdag heeft onze voorkeur  

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren. Je kunt reageren tot en met 28 april. Heb je vragen, stel ze aan Jochem van den Boomen via telefoonnummer 088-606 1650. 

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.