EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Groepswerker - Beekbergen
4-36 uur in de week / Beekbergen

Jouw werk

Jouw kans om te ontdekken of IrisZorg bij je past? Geen dag, geen moment is hetzelfde. Op een laagdrempelige wijze maak je kennis met onze diverse doelgroep, collega’s en locaties. 

Als groepswerker ondersteun en begeleid je cliënten overdag en 's avonds. Je bevordert het leefklimaat en de veiligheid van cliënten en ziet toe op de naleving van huisregels. Ook observeer je het functioneren en gedrag van cliënten en rapporteer je hierover aan persoonlijk begeleider, hulpverleners en collega's. Je voert in samenwerking met de cliënt deelplannen uit en evalueert het resultaat.

Wanneer je hebt ervaren dat IrisZorg naar meer proeft, zijn er diverse vacatures waar je naartoe door kunt stromen.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg werkt vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland.

Wat bieden wij?

 • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie
 • Een aandeel in een maatschappelijk betrokken organisatie
 • Werken met een uitdagende doelgroep
 • Veel kansen om samen te werken met talentvolle en zeer betrokken mensen
 • Een organisatie van aanpakkers
 • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Sociaal Werk is van toepassing. De functie is ingedeeld in schaal 05. De inpassing is afhankelijk van relevante werkervaring.

Jouw profiel

Je brengt passie mee voor onze complexe doelgroep. Voor jou is het vanzelfsprekend om te luisteren, cliënten te motiveren, te stimuleren en te corrigeren. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Beschik je over zelfreflectie, humor en doorzettingsvermogen? En zet jij jouw eigenschappen in om contact te maken, cliënten te bereiken en hen de goede richting op te helpen? Reageer dan direct op deze interessante vacature, ervan uitgaande dat het onderstaande een vanzelfsprekendheid is.

 • Kennis van en inzicht in de achtergrond en leefwijze van de doelgroep en de aard van de problemen die zij hebben
 • Deskundigheid in begeleiding en zelfstandig werken is een vanzelfsprekendheid
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je kan werken onder stressvolle omstandigheden
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Minimaal opleidingsniveau MBO 4 van een relevante opleiding

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren. Je kunt reageren tot 13 mei a.s. Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Susanne Albers, HRM adviseur, te bereiken op dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 09:00 uur op 06- 11585415.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.