CRA - therapeut kliniek Zevenaar
8 - 16 uur in de week / kliniek Zevenaar

Jouw werk

Binnen het team behandeling van de kliniek Zevenaar houd je je bezig met verschillende taken. Gedurende een werkdag ben je voornamelijk bezig met het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelingen bij patiënten die zijn opgenomen. De cliënten hebben te maken met verslaving, veelal in combinatie met psychische problemen en problemen op meerdere levensgebieden zoals wonen, werk, financiën, relaties en justitie.

De basis voor behandeling is volgens de CRA-methodiek, die je uitvoert door middel van individuele gesprekken alsook groepstrainingen. Hoewel je de behandelingen individueel uitvoert, werk je in een multidisciplinair team waarbij je samen de verantwoordelijkheid deelt om de zorg voor de patiënt zo goed mogelijk vorm te geven. Het multidisciplinair team bestaat uit o.a. een (verslavings)arts, GZ-psycholoog, psychiater, behandelaren en je werkt nauw samen met de sociotherapeuten en verpleegkundigen van het 24 uur-team. 

Werken bij IrisZorg

IrisZorg biedt een breed palet aan zorg. Onze kracht zit in de integratie tussen (verslavings)behandeling en begeleiding. Bij ons is geen één dag hetzelfde. Je werkt met een afwisselende doelgroep en de problematiek is vaak complex. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en daarmee zijn eigen zorgvraag. Wij zoeken naar krachten en denken in mogelijkheden. Maak deel uit van onze kleurrijke wereld.

De uitdaging is om ervoor te zorgen dat mensen met (verslavings)problematiek weer grip op hun leven krijgen. We werken hierbij methodisch met evidence based methodieken, CRA en Krachtwerk. Samen met de cliënt gaan we aan de slag met doelen om het herstel te bevorderen. We stropen onze mouwen op. Brengen structuur aan in ongestructureerde levens. Het geeft voldoening als doelen, ook al zijn het soms kleine doelen, worden behaald. Als zorginstelling willen wij het goede voorbeeld geven en de gezondheid van onze cliënten en medewerkers bevorderen. Daarom werken wij toe naar een rookvrije organisatie.

Uiteindelijk geldt het resultaat. Om daar te komen krijg je veel vrijheid, beleef je teamspirit en verbondenheid. Ook krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, initiatief te nemen en te doen waar je goed in bent. De zorg verandert continu, niets wordt saai. Je raakt daarom ook nooit uitgeleerd. Werken bij IrisZorg is hard werken én werken met je hart.

Wat bieden wij?

  • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwende organisatie met diverse projecten gericht op verbeteren van inhoudelijke zorg.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Een organisatie van aanpakkers.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Inzicht in de verschillende vakgebieden en disciplines binnen de organisatie en de toegepaste behandel- en hulpverleningsmethodieken.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingeschaald in FWG 50 tussen de 2535,- en 3467,- euro. Inschaling wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring. 

Jouw profiel:

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact. Zelfreflectie, humor en doorzettingsvermogen passen bij jou. Deze eigenschappen zet jij ook in om contact te maken, cliënten te bereiken en hen de goede richting op te helpen. Je hebt een warme en betrokken houding en bent in staat om cliënten te motiveren/ stimuleren tot gedragsverandering.

  • Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau zoals SPH, MWD of Vaktherapie
  • Affiniteit met vaktherapie is wenselijk
  • Je hebt een intensieve CRA training gevolgd of bent bereid deze te volgen
  • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig te werken binnen de gegeven richtlijnen, protocollen en vastgestelde zorgplannen.

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren. Je kunt reageren t/m 21 augustus 2019.

Als je vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Farida Haddouch; 088 - 606 20 59.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.