Behandelaar 1 FACT Team Ede
32 uur in de week /Ede

Functie

IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met cliënten streven we naar duurzaam herstel.


  Profiel

  Bij IrisZorg werk je met mensen met complexe problemen op het gebied van wonen, verslaving, werk, financiën en relaties. Soms hebben ze psychiatrische problemen. Ons doel is om mensen weer grip op het leven te geven. Je stelt behandelplannen op ten behoeve van cliënten en hun systeem met als doel het verminderen of oplossen van de problematiek bij cliënten. Je observeert en voert gesprekken met cliënten en adviseer je met betrekking tot de indicatiestelling over de meest geëigende psychosociale en/of sociaal-maatschappelijke hulpverlening. Je behandelt cliënten op adequate en efficiënte wijze en ondersteunt en adviseert betrokkenen bij de uitvoering van behandelplan. Je verzorgt en assisteert bij trainingen en/of behandelmodules, zoals CRA en CGT (ook aan groepen) ter verbetering van sociale, psychosociale en praktische vaardigheden. Je voert interventies uit vanuit het eigen specifieke vakgebied en bewaakt de eigen professionele grenzen. Je evalueert het behandelplan en opname, bespreekt dit binnen afgesproken organisatorische setting, en geeft advies ter wijziging van het behandelplan. Tevens draag je zorg voor een adequate registratie, verslaglegging, rapportage en dossiervorming van contacten met cliënten de uitvoering van behandelplannen Je voert onder supervisie diagnostiek uit.

  De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 50. De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

  Je hebt Hbo werk- en denkniveau en een afgeronde relevante hbo-opleiding. 
  Je hebt basale kennis van aanpalende vakgebieden/functies en van sociaal wetenschappelijke theorieën over menselijk gedrag, socialisatie- en systeemtheorieën. 
  Je hebt ervaring met het uitvoeren van diagnostiek
  Je hebt kennis en ervaring van CRA (hiervoor gecodeerd zijn is een pre) en het geven van groepen. 
  Je kunt goed werken in een team, maar ook zelfstandig beslissingen nemen en hier verantwoordelijkheid voor dragen.

  Bijzonderheden

  Als je inhoudelijke vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Babs Cornelissen, te bereiken op 088-606 1281 of Mirella Boshuis-Pol, te bereiken op 088-606 13 82.

  Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.