Groepswerker Meerzorg Beekbergen (Flex)
4-36 uur in de week / Beekbergen

Functie

IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met cliënten streven we naar duurzaam herstel.  IrisZorg heeft 60 locaties in 19 gemeenten in Gelderland, Overijssel en Flevoland en is opgedeeld in de regio’s Noord, Midden en Zuid. Voor de regio Noord (Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Harderwijk) zijn we op zoek naar een Groepswerker (Tijdelijk. Je standplaats is onze prachtige locatie het Hoogeland te Beekbergen. Op deze idyllische locatie wonen 130 cliënten verspreid over verschillende huizen op het terrein.
Op de afdeling Meerzorg moet je denken aan een groep met zorg-en verslavingsproblematiek. 

Profiel

We verwachten van jou dat je sterk in je schoenen staat, flexibel bent en je onregelmatige diensten kan werken. Verder is het belangrijk dat je initiatief toont en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
Dat je:
- Beschikt over vakkennis en/of ervaring op mbo-niveau, bijv. richting SPW-4.  
- Beschikt over aanvullende kennis en vaardigheden over soa, infectieziekten, EHBO en reanimatietechnieken.

- Beschikt in voorkomende gevallen over autorisatie voor verpleegtechnische handelingen of een opleiding mbo verzorgende IG.
Kennis hebt van: 
- Van groepsdynamische processen en groepsinteractie.  
- En inzicht hebt in verslavingsproblematiek en psychiatrische problematiek en gedrag is noodzakelijk.


De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Sociaal Werk De functie is ingedeeld in schaal 5 met een minimumsalaris van € 1.895 en een maximumsalaris van € 2.700 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

Bijzonderheden

Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op deze vacature.

Lijkt jou dit een uitdaging? Solliciteer dan voor 31 december op deze vacature.
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, neem dan contact op met huis 15, op telefoonnummer 088-606-1096.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.