GZ-psycholoog Arnhem
24 - 36 uur 

Jouw werk

Wil jij als GZ-psycholoog werken in de volle breedte van het vak? Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat? 

Kom dan bij ons werken in het FACT (opiaten) team in Arnhem. Als GZ-psycholoog en regiebehandelaar heb je een grote mate van sturing. Je verricht specifiek diagnostisch onderzoek en stelt zorgplannen op. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van individuele behandeldoelstellingen en -activiteiten. Je bespreekt de behandeling en de voortgang met de cliënt en andere behandelaren. Tenslotte werk je mee aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe behandelingen. 

Op dit moment zijn wij bezig met het verder ontwikkelen van de integratie van behandelen en wonen, uitbreiding van de ambulante detox, behandeling van pijnpatiënten, behandeling van chemseks en jobcoaching. Ook willen we ons meer richten op het inzetten van mindfulness in de behandelingen. In samenwerking met andere teams geven we groepen ERT en MBT. Er zijn volop mogelijkheden om je binnen de organisatie verder te ontwikkelen.   

Een groot deel van het werk bestaat uit het behandelen van de comorbide problematiek, met name persoonlijkheidsproblematiek en complex trauma. IrisZorg biedt GZ-psychologen de mogelijkheid zich te scholen in schematherapie en deel te nemen aan interne intervisie schematherapie met collega’s. Ambulant behandelaren behandelen de primaire verslavingsproblematiek met de Community Reinforcement Approach (CRA). Dit kan naast opiaatverslaving ook gaan om andere vormen van verslavingen bij cliënten die opgenomen zijn in woonvoorzieningen van IrisZorg.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg biedt een breed palet aan zorg. Onze kracht zit in de integratie tussen (verslavings)behandeling en begeleiding. Bij ons is geen één dag hetzelfde. Je werkt met een afwisselende doelgroep en de problematiek is vaak complex. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en daarmee zijn eigen zorgvraag. Wij zoeken naar krachten en denken in mogelijkheden. Maak deel uit van onze kleurrijke wereld.

De uitdaging is om ervoor te zorgen dat mensen met (verslavings)problematiek weer grip op hun leven krijgen. We werken hierbij methodisch met evidence based methodieken, CRA en Krachtwerk. Samen met de cliënt gaan we aan de slag met doelen om het herstel te bevorderen. We stropen onze mouwen op. Brengen structuur aan in ongestructureerde levens. Het geeft voldoening als doelen, ook al zijn het soms kleine doelen, worden behaald. Als zorginstelling willen wij het goede voorbeeld geven en de gezondheid van onze cliënten en medewerkers bevorderen. Daarom werken wij toe naar een rookvrije organisatie.

Uiteindelijk geldt het resultaat. Om daar te komen krijg je veel vrijheid, beleef je teamspirit en verbondenheid. Ook krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, initiatief te nemen en te doen waar je goed in bent. De zorg verandert continu, niets wordt saai. Je raakt daarom ook nooit uitgeleerd. Werken bij IrisZorg is hard werken én werken met je hart.

Wat bieden wij?

  • Een salaris conform CAO GGZ, FWG 65 met een minimum van € 3.820,-  en een maximum van € 5.126,- bij een voltijds dienstverband.
  • De mogelijkheid tot parttime werken. (24-36 uur in overleg).
  • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie.
  • Werken met een uitdagende doelgroep.
  • Werken in multidisciplinaire teams.
  • Veel kansen om samen te werken met talentvolle en zeer betrokken mensen.
  • Een organisatie van aanpakkers.
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden.
  • De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen.

Jouw profiel:

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact.

Wil je meer weten?

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren.

Mocht je nog verdere vragen hebben over de vacature, dan kun je contact opnemen met GZ psycholoog Annette Voerman: 088-6062294. De vacature staat open totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.