GZ-Psycholoog kliniek Nijmegen/Tiel 
24-32 uur in de week / Nijmegen/Tiel

Functie

Wil jij als GZ-psycholoog werken in de volle breedte van het vak? Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen. 

Voor kliniek Nijmegen zoeken wij een GZ-psycholoog, die affiniteit heeft met de doelgroep jeugd (t/m 23 jaar). Als GZ-psycholoog en regiebehandelaar heb je een grote mate van sturing. Je verricht specifiek diagnostisch onderzoek en stelt behandelplannen op. Bij onze cliënten is vaak sprake van complexe comorbide problematiek. Dat maakt de behandeling intensief maar ook boeiend. Het is de uitdaging om bij iedere cliënt de juiste behandeling te kiezen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van individuele behandeldoelstellingen en -activiteiten. Ook verricht je individuele, groeps- en systeembehandelingen. Je bespreekt de behandeling en de voortgang met de cliënt en andere behandelaren. Tenslotte werk je mee aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe behandelingen en begeleid je (GZ-)psychologen in opleiding.

IrisZorg

IrisZorg werkt vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland. Kliniek Nijmegen zal naar verwachting medio 2019 verhuizen naar Tiel.

Wat bieden wij?

  • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie
  • Een aandeel in een maatschappelijk betrokken organisatie
  • Werken met een uitdagende doelgroep
  • Veel kansen om samen te werken met talentvolle en zeer betrokken mensen
  • Een organisatie van aanpakkers
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een salaris conform CAO GGZ, FWG 65 met een minimum van € 3.820,-  en een maximum van € 5.126,- bij een voltijds dienstverband.

Wat vragen wij?

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact. 

Overige informatie

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Voor meer informatie, neem contact op met Jochem van den Boomen op 088-606 1650. De vacature staat open totdat we de geschikte kandidaat hebben gevonden

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.