GZ-Psycholoog kliniek Tiel 
24-32 uur in de week - Tiel

Jouw werk

Wil jij als GZ-psycholoog werken in de volle breedte van het vak? Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen. 

Voor kliniek Nijmegen zoeken wij een GZ-psycholoog, die affiniteit heeft met de doelgroep jeugd (t/m 23 jaar). Als GZ-psycholoog en regiebehandelaar heb je een grote mate van sturing. Je verricht specifiek diagnostisch onderzoek en stelt behandelplannen op. Bij onze cliënten is vaak sprake van complexe comorbide problematiek. Dat maakt de behandeling intensief maar ook boeiend. Het is de uitdaging om bij iedere cliënt de juiste behandeling te kiezen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van individuele behandeldoelstellingen en -activiteiten. Ook verricht je individuele, groeps- en systeembehandelingen. Je bespreekt de behandeling en de voortgang met de cliënt en andere behandelaren. Tenslotte werk je mee aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe behandelingen en begeleid je (GZ-)psychologen in opleiding.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg biedt een breed palet aan zorg. Onze kracht zit in de integratie tussen (verslavings)behandeling en begeleiding. Bij ons is geen één dag hetzelfde. Je werkt met een afwisselende doelgroep en de problematiek is vaak complex. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en daarmee zijn eigen zorgvraag. Wij zoeken naar krachten en denken in mogelijkheden. Maak deel uit van onze kleurrijke wereld.

De uitdaging is om ervoor te zorgen dat mensen met (verslavings)problematiek weer grip op hun leven krijgen. We werken hierbij methodisch met evidence based methodieken, CRA en Krachtwerk. Samen met de cliënt gaan we aan de slag met doelen om het herstel te bevorderen. We stropen onze mouwen op. Brengen structuur aan in ongestructureerde levens. Het geeft voldoening als doelen, ook al zijn het soms kleine doelen, worden behaald. Als zorginstelling willen wij het goede voorbeeld geven en de gezondheid van onze cliënten en medewerkers bevorderen. Daarom werken wij toe naar een rookvrije organisatie.

Uiteindelijk geldt het resultaat. Om daar te komen krijg je veel vrijheid, beleef je teamspirit en verbondenheid. Ook krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, initiatief te nemen en te doen waar je goed in bent. De zorg verandert continu, niets wordt saai. Je raakt daarom ook nooit uitgeleerd. Werken bij IrisZorg is hard werken én werken met je hart.

Wat bieden wij?

  • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie
  • Een aandeel in een maatschappelijk betrokken organisatie
  • Werken met een uitdagende doelgroep
  • Veel kansen om samen te werken met talentvolle en zeer betrokken mensen
  • Een organisatie van aanpakkers
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een salaris conform CAO GGZ, FWG 65 met een minimum van € 3.820,-  en een maximum van € 5.126,- bij een voltijds dienstverband.

Jouw profiel:

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact. 

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Voor meer informatie, neem contact op met Jochem van den Boomen op 088-606 1650. De vacature staat open totdat we de geschikte kandidaat hebben gevonden

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.