GZ-Psycholoog
Uren en standplaats in overleg 

Functie


IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met cliënten streven we naar duurzaam herstel.  IrisZorg heeft 60 locaties in 19 gemeenten in Gelderland, Overijssel en Flevoland en is opgedeeld in de regio’s Noord, Midden en Zuid.

IrisZorg biedt een vangnet voor mensen die de grip op hun leven kwijtraken. Dat kan gebeuren door een verslaving aan alcohol, drugs of gokken en/of door problemen op gebied van huisvesting en werk.

IrisZorg biedt zorgtrajecten voor opvang, wonen, werken en verslavingsbehandeling aan jongeren, volwassenen en gezinnen. Bij IrisZorg werk je met mensen met complexe problemen op het gebied van wonen, verslaving, werk, financiën en relaties. Soms hebben ze psychiatrische problemen. Ons doel is om mensen weer grip op het leven te geven.

Als je wilt werken met en voor mensen, als je op zoek bent naar uitdagingen die verder reiken dan jezelf en als je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt, dan is IrisZorg een organisatie voor jou.

Wil jij als GZ-psycholoog werken in de volle breedte van het vak?  Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen.

IrisZorg zoekt GZ-psychologen voor onze klinieken, poliklinieken en Fact-teams. Als GZ-psycholoog en regiebehandelaar heb je een grote mate van sturing. Je verricht specifiek diagnostisch onderzoek en stelt behandelplannen op. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van individuele behandeldoelstellingen en -activiteiten. Ook verricht je individuele, groeps- en systeembehandelingen. Je bespreekt de behandeling en de voortgang met de cliënt en andere behandelaren. Tenslotte werk je mee aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe behandelingen en begeleid je GZ-psychologen in opleiding.

Bij onze cliënten is vaak sprake van complexe comorbide problematiek. Dat maakt de behandeling intensief maar ook boeiend. Het is de uitdaging om bij iedere cliënt de juiste behandeling te kiezen.

De uitdaging 
IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen.  Samen met cliënten streven we naar  duurzaam herstel. 

Profiel

Bij IrisZorg staan we zelf ook voor een grote uitdaging. Wij hebben een nieuwe koers uitgestippeld voor de komende jaren, waarin we onszelf gaan vernieuwen. Om goede en betaalbare zorg te kunnen leveren, kiezen we voor ‘krimp om te groeien in kwaliteit’.
Als krijg je hierdoor nog meer ruimte om mee te denken over wat nodig
is voor onze cliënten. Passie voor onze complexe doelgroep is daarbij onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact.

Wat bieden wij

  • Een salaris conform CAO GGZ, FWG 65 met een minimum van € 3.820,- en een maximum van € 5.126,-, bij een voltijds dienstverband.
  • De mogelijkheid tot parttime werken. 
  • Standplaats in overleg.
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden.
  • De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen. 

Bijzonderheden

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Interne (voorrangs)kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Interesse?
We nodigen jou graag uit  om te solliciteren.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.