Persoonlijk Begeleider Omnizorg

Apeldoorn - uren in overleg - MBO 4 - Begeleiding

 

Ben jij goed in snel schakelen en flexibel ingesteld? Sta je stevig in je schoenen en weet jij het verschil te maken? Neem jij ervaring mee waarmee jij het team verrijkt? Dan zijn wij op zoek naar jou.


 

Kenmerken vacature

Publicatiedatum: 23 juni 2021 16:02

Jouw werk

Persoonlijk Begeleider

Omnizorg is een bijzonder pand in het centrum van Apeldoorn waar 3 organisaties (Tactus, RIWIS en IrisZorg) samenkomen. We zetten ons in voor rehabilitatie en herstel van dak- en thuislozen met verslaving en- of psychiatrische problematiek. Bij Omnizorg komen mensen in contact met lotgenoten en ondersteunen we ze in het opbouwen van vaardigheden en zelfvertrouwen. We werken vanuit de methodiek krachtwerk. Normalisering, uitgaan van mogelijkheden en rehabilitatie vormen hierin de basis van ons werk. 

Omnizorg is een 24-uurs setting waarin verschillende teams samenwerken om de optimale zorg aan onze cliënten te leveren. Denk hierbij aan het bieden van onderdak, persoonlijk herstel, activering, verpleging en verzorging, verslavingsbehandeling en veiligheid. 

Als begeleider werk je samen met meerdere collega’s per dienst. Samen met je collega’s zorg je voor een veilig en gezond leefklimaat voor onze cliënten.
Als persoonlijk begeleider heb jij een eigen caseload met cliënten waarbij je betrokken bent. Met de cliënt kijk je naar wat zijn/haar wensen en krachten zijn en werk je aan herstel. Met je collega’s en de cliënt stel je een zorgplan op waarin de wensen en doelen van je cliënt worden beschreven. Jaarlijks evalueer je deze doelen met je cliënt en stel je waar nodig het zorgplan bij.

 

Werken bij IrisZorg

IrisZorg is er voor jong (18-) en oud en uit alle lagen van de bevolking. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, verslavingsreclassering of preventie ondersteunen wij cliënten naar herstel. We werken vanuit de waarden: betrokken, eigen regie, we doen wat we zeggen en we spreken elkaar aan. Kortom een kleurrijke organisatie.

Je past bij ons als je

 • zelf kleur geeft aan jouw werk
 • gelooft in de kracht van elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden
 • eigenaarschap neemt over jouw vakmanschap
 • staat achter het toewerken naar een rookvrije organisatie

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in een enthousiast team
 • Salaris conform CAO (tussen 1996 – 3396 euro bruto per maand op basis van je werkervaring bij een fulltime dienstverband) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid tot interne training/scholing

 

Jouw profiel:

 • Een enthousiaste medewerker met een afgeronde MBO-4 opleiding 
 • Flexibiliteit i.v.m. afwisselende diensten (ochtend, avond & nacht)
 • Weet je om te gaan met crisissituaties, hierin kun je snel handelen en schakelen
 • Werk je nauw en actief samen met je collega’s zowel intern als extern en behoud je contact met elkaar

 

Wil je meer weten?


Heb je nog vragen over de vacature? 

Contactgegevens: Susanne Kogelman, Senior Opvang, telnr. 06-22701628, Peter Sonder, Senior Wonen, telnr. 06-57761292, of Dieke Schrijver, Operationeel Manager, telnr. 06-23219050

 • Wij zoeken net zolang door totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden.
 • De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. IrisZorg is deelnemer van de Werkgeverij, medewerkers van aangesloten organisaties krijgen voorrang in de procedure, mits dit is vermeld in de sollicitatie.
 • Recruiters en headhunters, leg de telefoon maar weer neer, wij zoeken en vinden onze nieuwe collega’s liever zelf

Wil jij een betekenisvolle baan bij IrisZorg? Solliciteer via onderstaande button online.