EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Psychiater
24-36 uur in de week / Nijmegen

Jouw werk

Wil jij als Psychiater werken in de volle breedte van het vak? Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en wil je meedenken over organisatiebeleid? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen.

Als Psychiater en regiebehandelaar heb je een grote mate van sturing en werk je in teamverband samen met verschillende disciplines. Als Psychiater bewaak je het medisch-psychiatrisch aspect in de behandeling. Je houdt je bezig met diagnostiek, verslavingsbehandeling en complexe comorbide problematiek. Dat laatste maakt de behandeling intensief, maar ook bijzonder boeiend. Het is de uitdaging om bij iedere cliënt de juiste behandeling te kiezen. Daarnaast heb je een begeleidende rol naar collega professionals.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg werkt vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van maximaal € 8.760,- , conform Medisch Specialisten op basis van een voltijds dienstverband.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om parttime te werken.
  • Standplaats in overleg.
  • Budget voor persoonlijke kosten medisch specialisten ter hoogte van € 4.338,-  per volledig kalenderjaar bij een voltijds dienstverband.
  • Mogelijkheid tot supervisie en mentorschap.
  • Mogelijkheden bij- en nascholing.
  • De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen.
  • Ruimte voor het bezoeken van cursussen en congressen in binnen- en buitenland.
  • Een goede verhuisregeling voor eventuele vestiging in het woon-werkgebied van IrisZorg.

Jouw profiel

Passie voor onze complexe doelgroep is daarbij onmisbaar. Wil je een bijdrage leveren aan de behandeling van verslaafde mensen met veel en diverse psychiatrische comorbiditeit? Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact.

Wil je meer weten?

Als je vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Marcel Smeets, manager regio Nijmegen – Rivierenland of met Marlous Lipman, coördinator ambulante teams Nijmegen. Stuur in dat geval een mail met je contactgegevens naar m.smeets@iriszorg.nl of naar m.lipman@iriszorg.nl en er wordt spoedig contact met je opgenomen.

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Heb jij interesse in deze vacature? Reageer dan vandaag nog en hopelijk spreken we elkaar snel! Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.