Psychiater
Uren en standplaats in overleg

Functie

Wil jij als Psychiater werken in de volle breedte van het vak? Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en wil je meedenken over organisatiebeleid? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen.

Als Psychiater en regiebehandelaar heb je een grote mate van sturing en werk je in teamverband samen met verschillende disciplines. Als Psychiater bewaak je het medisch-psychiatrisch aspect in de behandeling. Je houdt je bezig met diagnostiek, verslavingsbehandeling en complexe comorbide problematiek. Dat laatste maakt de behandeling intensief, maar ook bijzonder boeiend. Het is de uitdaging om bij iedere cliënt de juiste behandeling te kiezen. Daarnaast heb je een begeleidende rol naar collega professionals.

De uitdaging
IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met cliënten streven we naar duurzaam herstel.

Profiel

Bij IrisZorg staan we zelf ook voor een grote uitdaging. Wij hebben een nieuwe koers uitgestippeld voor de komende jaren, waarin we onszelf gaan vernieuwen. Om goede en betaalbare zorg te kunnen leveren, kiezen we voor ‘krimp om te groeien in kwaliteit’.

Als Psychiater krijg je hierdoor nog meer ruimte om mee te denken over wat nodig is voor onze cliënten. Passie voor onze complexe doelgroep is daarbij onmisbaar. Wil je een bijdrage leveren aan de behandeling van verslaafde mensen met veel en diverse psychiatrische comorbiditeit?

Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van maximaal 8622,- conform Medisch Specialisten op basis van een voltijds dienstverband.
  •  Flexibele werktijden en de mogelijkheid om parttime te werken.
  • Standplaats in overleg.
  • Budget voor persoonlijke kosten medisch specialisten ter hoogte van €4.338,- per volledig kalenderjaar bij een voltijds dienstverband.
  •  Mogelijkheid tot supervisie en mentorschap.
  • Mogelijkheden bij- en nascholing.
  • De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen.
  • Ruimte voor het bezoeken van cursussen en congressen in binnen-
  • Een goede verhuisregeling voor eventuele vestiging in het woon-werkgebied van IrisZorg.

Bijzonderheden

Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op deze vacature.

Interesse?

We nodigen jou graag uit  om te solliciteren.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je per mail contact opnemen met Toon van Oosteren (eerste geneeskundige); t.oosteren@iriszorg.nl

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.