Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
24 - 36 uur in de week / FACT regio Apeldoorn

Functie

Wil jij als (Sociaal Psychiatrisch) Verpleegkundige werken in de volle breedte van het vak?  Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen.

Voor het FACT team regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven HBO-V’er of SPV’er. Vanuit jouw rol bij IrisZorg pas je behandeling toe binnen het brede spectrum van psychiatrie en verslavingszorg. Als HBO-V’er of SPV’er maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de begeleiding en behandeling van de cliënten. Je hebt extra aandacht voor het somatisch welbevinden van de van de cliënten. Je observeert ten aanzien van de medische somatische aspecten en intervenieert daar waar nodig. Je voert binnen de kaders van het individueel (deel)zorgplan individuele begeleidingen uit. Verder verricht je de werkzaamheden outreachend en zelfstandig en betrekt het systeem in de behandeling van cliënten. Ook onderhoud je contacten met ketenpartners binnen het netwerk.

De uitdaging  
Het FACT team regio Apeldoorn bestaat sinds enkele jaren. Op dit moment omvat de caseload c.a. 100 clt. Het FACT wilt zich door ontwikkelen tot een volwaardig FACT team qua caseolad. Tevens staat de FACT certificering op de planning voor 2018. 

Werken bij IrisZorg
Bij IrisZorg staan we zelf ook voor een grote uitdaging. Wij hebben een nieuwe koers uitgestippeld voor de komende jaren, waarin we onszelf gaan vernieuwen. Als (Sociaal Psychiatrisch) Verpleegkundige krijg je hierdoor maximale ruimte om mee te denken over wat nodig is voor onze cliënten. Passie voor onze complexe doelgroep is daarbij onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact.

Vind jij het leuk om vanuit een multidisciplinair (zelforganiserend) team samen met jouw collega’s te werken aan het herstel van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 50 (HBO-V) of FWG 55 (SPV) met een maximumsalaris van € 3781,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring.

Profiel

  •  Een afgeronde HBO opleiding HBO-Verpleegkunde of Sociaal Psychiatrisch Verpleegkunde.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt ervaring binnen de verslavingspsychiatrie en heb affiniteit met ambulant outreachend werken.
  • Je bent in staat om, vooral in acute situaties, zelfstandig en snel beslissingen te nemen welke interventies genomen moeten worden. Je bent vasthoudend en kunt met weerstand omgaan.
  • Je beschikt over een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het formuleren van diagnoses, opstellen van deelplannen en rapportages.
  • Je bent innovatief, pro-actief, en gericht op samenwerking.
  • In bezit van Rijbewijs-B en een eigen auto
  • Referentiecheck en het kunnen overleggen van een VOG verklaring is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Bijzonderheden

Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op deze vacature.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.