Verpleegkundig Specialist
32 uur en standplaats in overleg

Functie

Wil jij als Verpleegkundig Specialist werken in de volle breedte van het vak? Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen.

De uitdaging
De uitdaging IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met cliënten streven we naar duurzaam herstel.

De functie
IrisZorg zoekt Verpleegkundig Specialisten voor onze behandellocaties Doetichem, Zevenaar, Arnhem en Nijmegen. Naast de uitvoering van het regiebehandelaarschap ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van de verpleegkundige en medische behandeling waaronder ambulante detoxificatie. Je werkt zelfstandig in nauwe samenwerking met andere disciplines zoals de psychiater en verslavingsarts. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het zorgaanbod en het verder professionaliseren van het team en de organisatie.

Wat bieden wij

  • Een salaris conform CAO GGZ, FWG 60 met een minimum van € 2749,- en een maximum van €4287,- bij een voltijds dienstverband.
  • De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Standplaats in overleg.
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden. Er is een scholingsbudget beschikbaar
  • voor het behalen van accreditatiepunten tbv jouw registratie in het verpleegkundig specialisten
  • bij IrisZorg en deelname aan intercollegiale toetsing.
  • De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen.

Profiel

Werken bij IrisZorg
Bij IrisZorg staan we zelf ook voor een grote uitdaging. Wij hebben een nieuwe koers uitgestippeld voor de komende jaren, waarin we onszelf gaan vernieuwen. Om goede en betaalbare zorg te kunnen leveren, kiezen we voor ‘krimp om te groeien in kwaliteit’.
Als Verpleegkundig Specialist krijg je hierdoor nog meer ruimte om mee te denken over wat nodig
is voor onze cliënten. Passie voor onze complexe doelgroep is daarbij onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact.

Bijzonderheden

Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op de vacature.

Interesse?
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij: Saskia Delis, Verpleegkundig Specialist; s.delis@iriszorg.nl en/of Marcel de Langen, Verpleegkundig Specialist; m.Langen@iriszorg.nl

Direct solliciteren

We nodigen jou graag uit om te solliciteren, wanneer je interesse hebt in deze vacature klik dan op de "knop solliciteren" en verstuur online je motivatie en CV (pdf). Schriftelijke en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

 

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.