EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Verpleegkundig Specialist
uren in overleg / Doetinchem

Jouw werk

Wil jij als Verpleegkundig Specialist werken in de volle breedte van het vak? Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen.

IrisZorg zoekt Verpleegkundig Specialisten voor onze behandellocatie Doetinchem. Naast de uitvoering van het regiebehandelaarschap ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van de verpleegkundige en medische behandeling waaronder ambulante detoxificatie en de chronische BGGZ. Je werkt zelfstandig in nauwe samenwerking met andere disciplines zoals de psychiater en verslavingsarts. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het zorgaanbod en het verder professionaliseren van het team en de organisatie. 

Werken bij IrisZorg

IrisZorg werkt vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland.

Wat bieden wij?

  •  Een salaris conform CAO GGZ, FWG 60
  • De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden. Er is een scholingsbudget beschikbaar voor het behalen van accreditatiepunten tbv jouw registratie in het verpleegkundig specialisten bij IrisZorg en deelname aan intercollegiale toetsing.
  • De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen. 

Jouw profiel

Voor de komende jaren hebben wij een koers uitgestippeld, waarin we ons vernieuwen. Als Verpleegkundig Specialist krijg je hierdoor nog meer ruimte om mee te denken over wat nodig is voor onze cliënten. Passie voor onze complexe doelgroep is daarbij onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact.

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij: Chris Boven, Coördinator. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 088-6061530. 

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.