Verpleegkundig Specialist Wolfheze
 32 - 36 uur in de week / Wolfheze

Jouw werk

IrisZorg zoekt Verpleegkundig Specialisten voor de kliniek Wolfheze. Naast de uitvoering van het regiebehandelaarschap ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van de verpleegkundige en medische behandeling. Je werkt zelfstandig in nauwe samenwerking met andere disciplines zoals de psychiater en verslavingsarts. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het zorgaanbod en het verder professionaliseren van het team en de organisatie. 

Wil jij als Verpleegkundig Specialist werken in de volle breedte van het vak? Zie jij een professionele uitdaging in mensen met complexe comorbide problematiek en voel je je thuis in een omgeving waar ontwikkeling centraal staat? Bij IrisZorg krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen.

De uitdaging

De uitdaging IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met cliënten streven we naar duurzaam herstel.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg werkt vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland.

Wat bieden wij?

  • Een salaris conform CAO GGZ, FWG 65
  • De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden. Er is een scholingsbudget beschikbaar voor het behalen van accreditatiepunten tbv jouw registratie in het verpleegkundig specialisten bij IrisZorg en deelname aan intercollegiale toetsing.
  • De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen.

Jouw profiel:

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact. Zelfreflectie, humor en doorzettingsvermogen passen bij jou. Deze eigenschappen zet jij ook in om contact te maken, cliënten te bereiken en hen de goede richting op te helpen. Je bent in staat om te luisteren naar de cliënten, hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren.

  • Kennis van en inzicht in de achtergrond en leefwijze van de doelgroep en de aard van de problemen die zij hebben
  • Deskundigheid in begeleiding en zelfstandig werken is een vanzelfsprekendheid
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je kan werken onder stressvolle omstandigheden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij: Fahreta Duratovic, coördinator. Ze is bereikbaar op telefoonnummer: 088 - 606 21 50.

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren. Je kunt reageren tot 30 augustus 2019.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.