Verpleegkundige Kliniek Zevenaar
4 - 36 uur in de week / Kliniek Zevenaar

Kenmerken vacature

Publicatiedatum: 13 augustus 2019 12:01

Jouw werk

Ben jij een bevlogen verpleegkundige? Kom dan ons team in kliniek Zevenaar versterken!

Deze baan is vol dynamiek en afwisseling. Geen dag is hetzelfde: opname gesprekken, crisisbeoordelingen, groepsinterventies en nog veel meer. Ons team kenmerkt zich door een enorme drive en voorliefde voor kwaliteit.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg biedt een breed palet aan zorg. Onze kracht zit in de integratie tussen (verslavings)behandeling en begeleiding. Bij ons is geen één dag hetzelfde. Je werkt met een afwisselende doelgroep en de problematiek is vaak complex. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en daarmee zijn eigen zorgvraag. Wij zoeken naar krachten en denken in mogelijkheden. Maak deel uit van onze kleurrijke wereld.

De uitdaging is om ervoor te zorgen dat mensen met (verslavings)problematiek weer grip op hun leven krijgen. We werken hierbij methodisch met evidence based methodieken, CRA en Krachtwerk. Samen met de cliënt gaan we aan de slag met doelen om het herstel te bevorderen. We stropen onze mouwen op. Brengen structuur aan in ongestructureerde levens. Het geeft voldoening als doelen, ook al zijn het soms kleine doelen, worden behaald. Als zorginstelling willen wij het goede voorbeeld geven en de gezondheid van onze cliënten en medewerkers bevorderen. Daarom werken wij toe naar een rookvrije organisatie.

Uiteindelijk geldt het resultaat. Om daar te komen krijg je veel vrijheid, beleef je teamspirit en verbondenheid. Ook krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, initiatief te nemen en te doen waar je goed in bent. De zorg verandert continu, niets wordt saai. Je raakt daarom ook nooit uitgeleerd. Werken bij IrisZorg is hard werken én werken met je hart.

Wat bieden wij?

 • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie.
 • Een aandeel in een maatschappelijk betrokken organisatie.
 • Werken met een uitdagende doelgroep.
 • Veel kansen om samen te werken met talentvolle en zeer betrokken mensen.
 • Een organisatie van aanpakkers.
 • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de CAO-GGZ van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 45. Indeling is afhankelijk van relevantie werkervaring met een minimumsalaris van € 1.843,- en een maximumsalaris van € 3.135,- bij een voltijds dienstverband.

Jouw profiel:

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact. Zelfreflectie, humor en doorzettingsvermogen passen bij jou. Deze eigenschappen zet jij ook in om contact te maken, cliënten te bereiken en hen de goede richting op te helpen. Je bent in staat om te luisteren naar de cliënten, hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren.

 • De voorkeur gaat uit naar verpleegkundige met ervaring binnen de verslavingszorg. 
 • Minimaal een afgeronde MBO-niveau 4 of HBO verpleegkundige opleiding.
 • Je bent BIG-geregistreerd.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig te werken binnen de gegeven richtlijnen, protocollen en vastgestelde zorgplannen.
 • Ook kun je omgaan met agressie, weerstanden en conflicten.
 • Daarnaast ben je in staat om te luisteren naar de cliënten en hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren.
 • Verder zoeken wij verpleegkundigen met eigenschappen zoals stressbestendigheid, probleemoplossend vermogen, doorzettingsvermogen, openheid, zelfreflectie en humor.
 • Je draait mee in een 24-uurs rooster en daarin ook in overleg flexibel inzetbaar.
 • Het aantal contracturen wordt in overleg bepaald.

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Wil je meer weten? Voor meer informatie kun je contact opnemen met het 24uur-team van de kliniek op 06 - 11 58 54 14.

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren.Je kunt reageren tot 30 september 2019.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.