Verpleegkundige kliniek Wolfheze
 32 - 36 uur in de week / Wolfheze

Jouw werk

Ben jij een verpleegkundige die van een dynamische werkomgeving houdt en sta je stevig in je schoenen? Lees dan verder.

Geen dag is hetzelfde voor een verpleegkundige op de DD (Dubbele Diagnose) kliniek. Tijdens een opname begeleid je cliënten in hun detox programma, voert screenings uit, assisteert de arts bij medische onderzoeken en behandelingen. Bij conflictsituaties grijp je in en bij een crisis sta jij op. Je signaleert het meteen als zich een bedreigende situatie voordoet. Ondertussen verricht je alle voorkomende verpleegkundige handelingen en overleg je met de arts hierover. Je werkt met een enorme drive samen met je gemotiveerde collega’s voor onze bijzondere doelgroep: cliënten met niet alleen een verslaving, maar vaak ook met psychische, sociale en somatische problemen.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg werkt vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland.

Wat bieden wij?

 

 • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie.
 • Een aandeel in een maatschappelijk betrokken organisatie.
 • Werken met een uitdagende doelgroep.
 • Veel kansen om samen te werken met talentvolle en zeer betrokken mensen.
 • Een organisatie van aanpakkers.
 • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De CAO GGZ is van toepassing, de verpleegkundige Klinieken is ingeschaald in FWG 45.

Jouw profiel:

Passie voor onze complexe doelgroep is onmisbaar. Ben je een creatieve denker en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan komen wij graag met je in contact. Zelfreflectie, humor en doorzettingsvermogen passen bij jou. Deze eigenschappen zet jij ook in om contact te maken, cliënten te bereiken en hen de goede richting op te helpen. Je bent in staat om te luisteren naar de cliënten, hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren.

 • Jij waait niet gauw omver en schrikken doe je dus ook niet gauw.
 • Je staat je mannetje/vrouwtje wel. Zelfreflectie, humor en doorzettingsvermogen passen bij jou. Deze eigenschappen zet jij ook in om contact te maken, cliënten te bereiken en hen de goede richting op te helpen. Je bent in staat om te luisteren naar de cliënten, hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren.
 • Je hebt ervaring als verpleegkundige binnen de verslavingszorg én affiniteit met deze bijzondere doelgroep.
 • Verder heb je minimaal een afgeronde MBO-niveau 4 verpleegkundige opleiding mét een BIG registratie.

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Voor inhoudelijke vragen over de functie en de vacature kun je contact opnemen met Fahreta Duratovic, te bereiken via telefoonnummer 088 - 606 21 50.

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren. Je kunt reageren tot 02 - 09 - 2019.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.