Verslavingsarts Zevenaar

16 - 36 uur

Jouw werk

‘Sandra’, 21 jaar, voorzichtig blij in verwachting van een tweeling, wil leren omgaan met haar GHB-verslaving. ‘André’, een 72-jarige weduwnaar, in de war en somatisch slecht, probeert toch nog een beetje van zijn laatste jaren te genieten. Huisarts ‘Joost’, die vermoeidheid en stress te lang met medicijnen en alcohol heeft geprobeerd te verdoven, gaat werk en leven op een gezonder plan brengen. Ondersteun hen door grip op hun leven te krijgen. Complex en mooi werk, écht iets voor jou!

Een aantal aspecten lijkt standaard: intakegesprekken, vervolgconsulten, crisisinterventies, vakgroepoverleg, consultaties voor andere disciplines en multidisciplinair overleg binnen het team. Wat IrisZorg echter bijzonder maakt is dat we het leven van mensen met de meest complexe verslavings- en ziektebeelden weer de moeite waard maken. Dat kleurt jouw dag, maakt het onvoorspelbaar en interessant.

Ben je er helemaal klaar mee dat vandaag op gisteren lijkt? Stop met zoeken, je hebt het gevonden! En kom werken aan de beste kwaliteit van zorg in ons bevlogen team (met o.a. psychiaters, klinisch- of GZ-psychologen, verpleegkundigen, maatschappelijke hulpverleners en budgetconsulenten). Met opgestroopte mouwen.

We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en in die van het team. Dat is de basis voor ons succes.

Je werkt in principe tussen 9.00 en 17.00 uur en hebt regelmatig een (overwegend rustige) medische achterwacht/bereikbaarheidsdienst. Naast de zorg voor patiënten, haal je je inspiratie en kennis uit (promotie)onderzoek, geef je wellicht colleges of spijker je huisartsen bij. 

Werken bij IrisZorg

Liefdevolle en professionele invulling van deze functie door jou en jouw collega’s, maakt het verschil voor onze cliënten. Maak deel uit van onze kleurrijke en interessante wereld. En verrijk niet alleen het leven van de mensen waar we voor zorgen, maar verrijk ook jouw carrière met invloed op zorg en beleid.

Vanuit herstelondersteunende zorg, richten we ons op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Centraal staat het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren. Onze kracht zit hem in de integratie tussen behandeling en begeleiding. We werken hierbij methodisch met evidence based methodieken, CRA en Krachtwerk.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, Overijssel en Flevoland.

Wat bieden wij?

  •  Een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg geboden wordt aan onze cliënten.•Invloed op het beleid. We vinden onszelf graag regelmatig opnieuw uit als dat leidt tot verbetering. 
  • Een multidisciplinaire omgeving met een warme, professionele cultuur. Gericht op samenwerking, eigen initiatieven, humor en ruimte voor relativeren en reflectie.
  • Een organisatie ingericht volgens de principes van zelforganisatie op maat. Locatiecoördinatoren ondersteunen de teams waar nodig, zodat deze zich maximaal op cliëntenzorg kunnen richten.
  • Een contract van 24 tot 36 uur per week (gebaseerd op jouw situatie en wensen).
  • Inschaling in FWG70 en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ.
  • Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden.
  • Een scholingsbudget voor het behalen van accreditatiepunten t.b.v. jouw BIG-registratie.
  • Intercollegiale toetsing.
  • De mogelijkheid het arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw specifieke wensen aan te passen.

Jouw profiel:

Je bent BIG-geregistreerd arts, aangevuld met een afgeronde MiAM (Master in Addiction Medicine) -opleiding. Je hebt dus kennis van de medische aspecten van verslavingsproblematiek en verslavingsgedrag. Bovendien heb je ervaring in het werken met multidisciplinaire teams en zorgprofessionals. 

Je volgt ontwikkelingen in je vakgebied en relevante wet- en regelgeving op de voet door het lezen van vakliteratuur en het volgen van bij- en nascholing en/of symposia.

Je hebt een praktische, innovatieve en oplossingsgerichte houding, bent stressbestendig, daadkrachtig en in staat tot zelfreflectie. Bovendien beschik je over sterke communicatieve en sociale vaardigheden en vind je het interessant om zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair samengesteld team.

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Voor informatie kan je contact opnemen met Erik Derks, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 088 - 606 18 40

De functie kan per direct ingaan. 
We kiezen ervoor om de vacature open te stellen tot het moment dat we een geschikte Verslavingsarts hebben gevonden.

Interesse? We nodigen jou graag uit om te solliciteren.

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen.