EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Verslavingsarts
24-36 uur in de week / Nijmegen

Jouw werk

Voor onze polikliniek en het FACT team in Nijmegen zijn wij op zoek naar twee gemotiveerde verslavings-/ basisartsen. Als arts in de verslavingszorg maak je deel uit van een multidisciplinair team waar onder andere een psychiater, klinisch psycholoog of GZ- psycholoog onderdeel van uitmaken samen met maatschappelijke hulpverleners en budgetconsulenten. 

De baan is uitdagend en vol afwisseling. Geen dag is hetzelfde: FACT-bord overleg, intake gesprekken, vervolgconsulten, crisisinterventies en consultatie voor andere disciplines, deelname aan vakgroep overleg en multi- disciplinair overleg binnen het team. Onze teams worden gekenmerkt door een enorme drive en we nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit. Investeren in jouw persoonlijke én teamontwikkeling is de basis voor ons succes.

Werken bij IrisZorg

IrisZorg werkt vanuit herstelondersteunende zorg, gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

IrisZorg werkt op zestig locaties verspreid over Gelderland, een deel van Overijssel en Flevoland.

Wat bieden wij?

  • Persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld de MiAM-opleiding.
  • De vrijheid om mee te ontwikkelen aan een vernieuwde en vernieuwende organisatie.
  • Onze organisatie is ingericht volgens de principes van zelforganisatie op maat. Locatie coördinatoren ondersteunen de teams zodat de teams zich maximaal op cliënten zorg kunnen           richten.
  • Een organisatie van aanpakkers.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een goed inwerkprogramma gericht op kennis van de organisatie, beleidskaders, procedures en protocollen, het behandel- en zorgaanbod (evidence based) en de bijdrage daaraan van           verschillende disciplines.
  • Inzicht in de verschillende vakgebieden en disciplines binnen de organisatie en de toegepaste behandel- en hulpverleningsmethodieken. 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een opleiding tot arts, (aangevuld met een afgeronde MIAM-opleiding, of bereid om deze intern te volgen) met kennis van de medische aspecten van verslavingsproblematiek en verslavingsgedrag en ervaring in het werken met multidisciplinaire teams en zorgprofessionals. Als basisarts (zonder ervaring) werk je onder supervisie van een KNMG-verslavingsarts en werken we samen aan je ontwikkeling tot zelfstandig verslavingsarts.
  • Je beschikt over BIG-registratie.
  • Je volgt ontwikkelingen in je vakgebied en relevante wet- en regelgeving op de voet door het lezen van vakliteratuur en het volgen van bij- en nascholing en/of symposia.

Wil je meer weten?

Inschaling vindt plaats conform onze CAO en wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring. 

Als je vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Marcel Smeets, manager regio Nijmegen – Rivierenland of Marlous Lipman, coördinator ambulante teams Nijmegen. Stuur in dat geval een mail met je contactgegevens naar m.smeets@iriszorg.nl of m.lipman@iriszorg.nl en er wordt spoedig contact opgenomen.

De vacature wordt zowel intern als extern opgesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Heb jij interesse in deze vacature? Reageer dan vandaag nog en hopelijk spreken we elkaar snel! 

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.