Verzorgende IG
24-32 uur in de week / Meerzorg Nijmegen

Jouw werk

Bij IrisZorg staan we voor een grote uitdaging. Wij hebben een nieuwe koers uitgestippeld voor de komende jaren, waarin we onszelf gaan vernieuwen. Om goede en betaalbare zorg te kunnen leveren, kiezen we voor ‘krimp om te groeien in kwaliteit’. IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met cliënten streven we naar  duurzaam herstel.  

Wij zijn op zoek naar een:

Verzorgende IG

De Verzorgende IG biedt directe zorg aan cliënten met een disfunctioneren op sociaal, psychisch/psychiatrisch en/of somatisch gebied ten gevolge van verslavingsproblematiek, waarbij de zorg individueel en groepsgericht is. Je signaleert, geeft vorm aan de begeleiding van cliënten, ondersteunt groepsleiding en draagt zorg voor rapportage en het verstrekken van medicatie.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Sociaal Werk (WMD). De functie is ingedeeld in schaal 5 met een minimumsalaris van € 1.895,00 en een maximumsalaris van € 2.700,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

Werken bij IrisZorg

Wat bieden wij?

Jouw profiel:

We verwachten dat je beschikt over een afgeronde opleiding MBO-VIG en of verzorging niveau 3. Je bent in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan de werkzaamheden binnen de gegeven richtlijnen, protocollen en vastgestelde zorgplannen. Ook kun je omgaan met agressie, weerstanden en conflicten. Daarnaast ben je in staat om te luisteren naar de cliënten en hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren. Verder ben je initiatiefrijk, vindingrijk en assertief. 

Wil je meer weten?

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Interne (voorrangs)kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.