Verzorgende IG (Nachtdienst)
20 uur in de week / Beekbergen

Functie

IrisZorg is er voor (jong) volwassenen met een (dreigende) verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Met integrale zorg – behandeling, begeleiding en werk & activiteiten – ondersteunen wij mensen om weer grip op hun leven te krijgen. Samen met cliënten streven we naar duurzaam herstel.  IrisZorg heeft 60 locaties in 19 gemeenten in Gelderland, Overijssel en Flevoland en is opgedeeld in de regio’s Noord, Midden en Zuid. Je standplaats is onze prachtige locatie het Hoogeland te Beekbergen. Op deze idyllische locatie wonen 130 cliënten verspreid over verschillende huizen op het terrein.

De Verzorgende IG biedt directe zorg aan cliënten met een disfunctioneren op sociaal, psychisch/psychiatrisch en/of somatisch gebied ten gevolge van verslavingsproblematiek, waarbij de zorg individueel en groepsgericht is. Je signaleert, geeft vorm aan de begeleiding van cliënten, ondersteunt groepsleiding en draagt zorg voor rapportage en het verstrekken van medicatie.

Profiel

Beschikt over een opleiding Verzorgende-IG op niveau 3.  Kennis van en inzicht in verslavings- gedragsproblematiek is noodzakelijk.  Kennis is vereist van de procedures en protocollen met betrekking tot de uitvoering van het eigen werk.  Het kunnen werken met digitale registratiesystemen. Je bent in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan de werkzaamheden binnen de gegeven richtlijnen, protocollen en vastgestelde zorgplannen. Ook kun je omgaan met agressie, weerstanden en conflicten. Daarnaast ben je in staat om te luisteren naar de cliënten en hen te motiveren, te stimuleren en te corrigeren. Verder ben je initiatiefrijk, vindingrijk en assertief. 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Sociaal Werk De functie is ingedeeld in schaal 5 met een minimumsalaris van € 1.895 en een maximumsalaris van € 2.700 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

Bijzonderheden

Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op deze vacature.

Lijkt jou dit een uitdaging? Solliciteer dan voor 31 december op deze vacature.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, neem dan contact op via l.vis@iriszorg.nl

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.