Chauffeurs (vrijwilliger) De Hulsen, Nijmegen


We zoeken voor De Hulsen in Nijmegen gemotiveerde en geduldige chauffeurs die beschikbaar zijn om onze cliënten, vooral kwetsbare ouderen, met een busje te vervoeren naar bijvoorbeeld een ziekenhuis- of doktersafspraak.

De Hulsen is een voorziening voor Dak- en Thuislozen in Nijmegen en biedt een veelheid aan opvang en verblijfsmogelijkheden aan, zowel kort- als langdurend. In de Hulsen verblijven kwetsbare mensen die professionele zorg nodig hebben om weer grip op het leven te krijgen. Dit betekent een leven zonder verslaving, zonder zwerven en zonder schulden.

Dit is een leuke vrijwilligersfunctie waarin u op zinvolle wijze iets kunt betekenen voor onze kwetsbare cliënten. U maakt deel uit van een team collega chauffeurs en andere vrijwilligers.  In overleg kunt u uw tijd flexibel indelen. 

Wij vragen

U bent flexibel, gemotiveerd en geduldig. U heeft affiniteit met de doelgroep. Verder beschikt u minimaal 5 jaar over een rijbewijs B en heeft u ervaring in het rijden van een busje.

Wij bieden

Een vrijwilligersovereenkomst
Een vrijwilligersvergoeding
verzekering
Begeleiding door een vast contactpersoon
Jaarlijkse attentie
Jaarlijkse waarderingsbijeenkomst met hapje en drankje


Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Heidi Gosens via de mail: vrijwilligers@iriszorg.nl of via telefoonnummer 088-6062115 (dinsdag, woensdag en donderdag bereikbaar). Of solliciteer direct via onderstaande knop 'solliciteren'.Kenmerken vacature