Speciale projecten

Word vrijwilliger bij IrisZorg!

Meedoen!

Dat willen onze cliënten ook heel graag! Jij als vrijwilliger kunt daarbij helpen.

Vrijwilliger

Ben jij geïnteresseerd in kwetsbare mensen met een bijzondere achtergrond? Wil je mensen helpen om meer grip op hun leven te krijgen? Word dan vrijwilliger bij IrisZorg. Als vrijwilliger lever je een waardevolle bijdrage aan onze samenleving en aan de cliënten van IrisZorg.

IrisZorg

IrisZorg is er voor mensen die de grip op hun leven kwijtraken. Ze hebben problemen op het gebied van financiën, relaties, werk en (psychische) gezondheid. Vaak in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. We bieden trajecten voor opvang, wonen, werken en verslavingsbehandeling voor jong en oud.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk doen bij IrisZorg betekent omgaan met mensen die het niet gemakkelijk hebben. Het betekent 'er zijn' voor onze cliënten als dat nodig is. Daarnaast ben je een heel waardevolle ondersteuning voor onze professionele hulpverleners. Voor onze cliënten zijn de contacten met vrijwilligers erg belangrijk. Vaak leven zij in een kleine wereld en kunnen vrijwilligers een schakel zijn om weer mee te doen in de maatschappij. 

Wat kun jij doen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die het fijn vinden om iets voor een ander te betekenen en zinvol bezig te zijn.
Daarom kun je als vrijwilliger bij Iriszorg bijvoorbeeld aan de slag als maatje, chauffeur, activiteitenbegeleider, gastvrouw of –heer, kookvrijwilliger, computervrijwilliger of kinderbegeleidster.
Neem anders even een kijkje op  onze website, hier staan al onze vrijwilligersvacatures:
https://werkenbij.iriszorg.nl/portal-vervolgpagina/vrijwilligerswerk
Mocht er geen vacature bijstaan die je aanspreekt of wil je op een bepaalde locatie als vrijwilliger aan de slag dan kun je samen met de vrijwilligercoördinator bekijken waar en hoe je je talenten als vrijwilliger in kunt zetten.

Waar?

Je kunt op diverse locaties vrijwilligerswerk verrichten.

Wat vragen we van jou?

Je staat open voor onze cliënten op een respectvolle manier en houdt rekening met hun mogelijkheden. Daarnaast ben je enthousiast en weet je mensen te stimuleren en te motiveren. Naast flexibel zijn, ben je ook in staat om je grenzen aan te geven.

Wat krijg je ervoor terug?

Goede begeleiding door een ervaren beroepskracht.
Een interessante werkomgeving.
Duidelijke afspraken, vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst.
Een vrijwilligersvergoeding.
Tijdens het verrichten van vrijwilligerswerk ben je goed verzekerd.
Je kunt deelnemen aan scholing en trainingen.
Waarderingsbijeenkomst
Je ervaart hoe leuk en zinvol het is om je voor een ander in te zetten.

Enthousiast en aanmelden?

Stuur dan een mail naar vrijwilligers@iriszorg.nl of neem een kijkje op onze website https://werkenbij.iriszorg.nl/portal-vervolgpagina/vrijwilligerswerk waarbij je direct online op een vacature kunt reageren.