"Humor is onwijs belangrijk"

Ranjita Steinmann, GZ-Psycholoog


“Ik ben GZ-Psycholoog bij IrisZorg. Mijn clienten ontmoet ik op het Hoogeland in Beekbergen en op de polikliniek in Doetinchem. Ik behandel clienten individueel en in groepen. Als regiebehandelaar houd ik me bezig met de cliëntenzorg en met het coachen van mijn team. Ook werk ik aan beleidsmatige projecten. Zo help ik actief mee met het verbeteren van de kwaliteit van de verslavingszorg, bijvoorbeeld voor forensische cliënten.”

Ontmoeten & ontwikkelen


“Elke maand hebben we een GZ-Psychologenoverleg, IrisZorgbreed. Zo houd je feeling met de gehele organisatie. Het is prettig om elkaar met regelmaat te zien en te spreken. Er zijn kaders waarbinnen je werkt, maar er is ook veel ruimte voor eigen initiatief, voor innovatie en verbetering. Dat wordt zelfs zeer gewaardeerd. Bij IrisZorg kan ik groeien. Ik kwalificeerde me hier tot GZ-Psycholoog en specialiseer me nu tot klinisch psycholoog.”


Interessante doelgroep“Wat me zo boeit? De doelgroep is erg divers. Van maatschappelijk gezien relatief goed functionerende mensen tot mensen met ernstige bijkomende psychiatrie. Onze behandeling richt zich vooral op herstel. En we lachen ook veel hoor, humor is onwijs belangrijk.”

Heb je een vraag voor Ranjita, of wil je eens met haar koffiedrinken om te onderzoeken of de functie van GZ-Psycholoog bij IrisZorg iets voor jou is? Mail haar dan via r.steinmann@iriszorg.nl
Collega Ranjita neemt je mee naar haar werkplek en vertelt je hoe veelzijdig haar werk als GZ-Psycholoog bij IrisZorg is. 

Vacatures GZ-Psycholoog