"Ik werk met een leuke club mensen met hart voor de zaak"

Annette van Kampen, Klinisch Psycholoog

 

“Ik ben Klinisch Psycholoog bij het JeugdFACT en de Jeugdpoli in Arnhem. Een diverse en complexe doelgroep. Ik werk met jongeren en volwassenen met een stoornis in het gebruik van alcohol en/of drugs en overige psychiatrische problematiek. Die combinatie maakt mijn werk zo uitdagend.”

 

Hele DSM komt voorbij

 

“Ik ben regiebehandelaar en verantwoordelijk voor de complexe diagnostiek en psychotherapeutische behandelingen waarbij de hele DSM voorbij kan komen. Ik help clienten met hechtings-, persoonlijkheids-, ontwikkelings- of stemmingsproblematiek en angst. Mindfulness, schematherapie, mentalization based treatment en natuurlijk EMDR maken deel uit van de psychotherapeutische behandelingen die ik bied, zowel individueel als in groepen.”
 

Gedeelde caseload

 

“We werken in geïntegreerde teams. Dit betekent ook dat we een gedeelde caseload hebben. Als ik een keer een vrije dag heb of op vakantie ga, hoef ik niet veel over te dragen. Dat werkt prettig voor de cliënt én voor mij.”

Oprecht betrokken

 

“Onze doelgroep wordt door veel mensen als lastig of eng bestempeld. Ik voel me juist erg betrokken bij mijn cliënten. Ze dagen me uit op elk niveau en ik wil er voor ze zijn. Bij mijn collega’s ervaar ik dezelfde drijfveren. Ik werk met een leuke en gezellige club mensen met hart voor de zaak. Collegialiteit is belangrijk. Er wordt veel gelachen en gezellig samen geluncht.”

Heb je een vraag of wil je weten of de functie van Klinisch Psycholoog bij IrisZorg iets voor jou is? Mail haar dan via
c.arissen@iriszorg.nl

 

Collega Annette neemt je mee naar haar werkplek en vertelt je hoe je als Klinisch Psycholoog bij IrisZorg op elk vlak wordt uitgedaagd.

 

Vacatures Klinisch Psycholoog

 

 

 

 

 

IrisZorg.nl

Volg ons op LinkedIn

Privacy

Disclaimer

 

Copyright IrisZorg 2020