Begeleiding

Je ondersteunt mensen die maatschappelijke opvang nodig hebben omdat ze op straat komen te staan en nergens terecht kunnen óf mensen die in vele gevallen door een verslaving (soms in combinatie met psychiatrische problematiek of forensische zorg) wonen in een groepshuis met 24/7 of gedeeltelijke begeleiding. Je kunt ook cliënten ambulant begeleiden in hun eigen huis. Je begeleidt de cliënt in het verkrijgen van een veilige stabiele woonplek of om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen. Je werkt volgens de methodiek Krachtwerk waarbij je cliënten helpt om hun eigen kracht weer te ervaren, effectief aan de slag te gaan met doelen en weer hoop te hebben voor de toekomst. 

Je collega's


Je werkt in een team met onder meer Persoonlijk Begeleiders, Maatschappelijk Hulpverleners, Groepswerkers, Algemeen Begeleiders of Verzorgenden. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van cliënten.  

Je werkplek


Je werkt in een van de woonvoorzieningen van IrisZorg. Dit kan een groepshuis zijn, een trainingshuis of een (crisis)opvang. Ook begeleiden we cliënten thuis en bieden we dagbesteding met werken, leren en activiteiten. Bij de vacature staat aangegeven om welke vorm het gaat.


Groepswerker Jeremy vertelt je in zijn filmpje wat hem zo aanspreekt in zijn werk bij IrisZorg

Collega Raffi is Maatschappelijk Hulpverlener en vertelt je meer over haar rol in het traject van haar cliënten

Vacatures Begeleiding