Verslavingsbehandeling

Je ondersteunt mensen met (verslavings)problematiek om ze weer grip op hun leven te laten krijgen. Samen met de cliënt ga je aan de slag met herstelondersteunende zorg. Je behandelt volgens de Community Reinforcement Approach (CRA). De methode is positief, gericht op kleine successen, de cliënt bepaalt zelf zijn doelen en je werkt ook aan onderliggende problematiek.

Je collega's


 

Je werkt intensief samen in een multidisciplinair team met onder meer een Behandelaar, Psychiater, Psycholoog, Verslavingsarts, Verpleegkundige, Maatschappelijk Werker en een Systeemtherapeut.

 

Je werkplek

Je kunt aan de slag op de polikliniek (basis GGZ of specialistische GGZ), één van onze drie klinieken voor opname of in het FACT-team. De poli en kliniek richten zich op het behandelen van de verslaving. Het FACT-team is er voor mensen met problemen op meerdere leefgebieden, zoals wonen, financiën, werk, relaties en gezondheid, gecombineerd met psychiatrische en/of verslavingsproblemen. 


Collega Koen is behandelaar in een FACT-team. Hij neemt je mee naar zijn werkplek en vertelt je waarom juist deze doelgroep hem zo aantrekt.


Vacatures Verslavingsbehandeling