Stage en afstuderen bij IrisZorg


Proef de praktijk, doe onderzoek of studeer af. Bij IrisZorg kan het allemaal. Geen koffie halen of kopieerwerk, maar jezelf ontwikkelen en ontdekken waar jij goed in bent. Wij ontmoeten jou graag! We staan open voor jouw ideeën en initiatieven. Bij ons ervaar je betrokkenheid, eigen regie en de herstelondersteunende zorg. Leer van je begeleider en collega’s. Leer onze kleurrijke organisatie kennen, onze mentaliteit. De vrijheid en de verantwoordelijkheid. De verbondenheid. De kansen. Met kans op een baan binnen IrisZorg!  

Wij bieden praktijkstages, afstudeerstages en wetenschappelijke onderzoeksstages. Lees op deze pagina meer over de verschillende soorten stages. 

Wat bieden we jou?

 

  • een interessante en uitdagende stage met inwerkprogramma;
  • goede begeleiding;
  • een uitgebreid aanbod van stagetrainingen;
  • stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van 36 uur incl. reiskosten woon-werkverkeer en onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld een VOG; 
  • en vergeet die kans op een betaalde baan niet, veel voormalig stagiaires zijn nu onze collega's en doorlopen een prachtig groeipad binnen IrisZorg.

Hoe werkt het?

 

  • Solliciteer via deze website en ontvang een bevestiging.
  • Binnen enkele weken hoor je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
  • Daarna selecteren we stagiaires en soms krijg je een stagevoorwaardengesprek.
  • In kannen en kruiken? Welkom bij IrisZorg!

Praktijkstage

 

Ervaar bij ons de praktijk. Studeer je op mbo-4-, hbo- of wo-niveau? Dan kun je bij ons in verschillende vakgebieden een praktijkstage lopen: verslavingsbehandeling, maatschappelijke begeleiding, preventie, reclassering en ondersteuning. Bekijk onze vacatures onderaan deze pagina.

Afstudeerstage hbo

 

Studeer bij ons af. Kijk bij de stagevacatures voor de openstaande plekken.
Heb je een ander idee? Mail dan naar stage@iriszorg.nl.

 

Wetenschappelijke onderzoeksstage

 

Radboud onderzoeksstages

 

Doe bij ons onderzoek. Ben je student psychologie, sociologie, geneeskunde of orthopedagogiek aan het Radboud en wil je graag een onderzoeksstage binnen onze kleurrijke organisatie? Fantastisch! We koppelen dan jouw bijdrage aan een project uit de onderzoeksagenda van IrisZorg. We halen graag ondernemende bachelor of masterstudenten binnen, die tenminste een half jaar beschikbaar zijn voor 8-24 uur per week. Kijk hieronder voor de vacante wetenschappelijke onderzoeksstages. 

Andere universiteit en opleidingen

 

Voor wetenschappelijke onderzoeksstages werken we vooral samen met de opleidingen psychologie, sociologie,  geneeskunde of orthopedagogiek van de Radboud Universiteit. Volg jij een andere studie, zoals hr, ict of marketing en/of studeer je aan een andere universiteit? En heb jij een top idee dat wij als IrisZorg niet mogen missen? Dan ontvangen wij graag jouw pitch als blog, vlog, betoog of infographic met je cv of LinkedInprofiel via stage@iriszorg.nl. We bekijken de mogelijkheden.  

 

Lees ervaringen van onze stagiaires

 

Bekijk jouw stagevacature hier

 

In maart/april verschijnen hier de (meeste) september-stages en in november de februari-stages.

Staat er niets tussen of denk je aan een andere praktijkstage? Stuur een open sollicitatie naar stage@iriszorg.nl. Studeer je aan het Radboud en zoek je een andere onderzoeksstage? Mail dan naar onderzoek@iriszorg.nl.

Vanaf welke opleiding kom jij?

 

 

Vanaf welke opleiding kom jij?

 

 

 

 

 

 

 

IrisZorg.nl

Volg ons op LinkedIn

Privacy

Disclaimer

 

Copyright IrisZorg 2020