Vrijwilliger bij IrisZorg

Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen.


Ontmoet elkaar


Als vrijwilliger maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. We zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil je mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Word dan vrijwilliger bij IrisZorg. Ontmoet elkaar.  

Waardevol contact


Je bent belangrijk als vrijwilliger voor onze cliënten. Sommigen van hen leven in een kleine wereld. Jij bent de schakel naar buiten toe, zodat mensen weer mee kunnen doen in de maatschappij. Jij bent er als het nodig is. Samen met onze professionele hulpverleners ben jij van grote betekenis voor onze cliënten.  

Wat kun je doen?


We zoeken altijd vrijwilligers en kijken ernaar uit je te ontmoeten. Neem een kijkje bij de vacatures. Je kunt op verschillende manieren vrijwilliger bij ons zijn. Van kinderbegeleider tot chauffeur of computervrijwilliger tot maatje.

Je hebt het voor het kiezen. Kies meteen!
Miranda neemt je mee naar de locatie waar zij vrijwilliger is en vertelt meer over de mogelijkheden binnen IrisZorg.

Klik op jouw plaats voor de vrijwilligersvacatures bij jou in de buurt


Meer weten?

Staat er geen aansprekende vacature bij of wil je op een bepaalde locatie als vrijwilliger aan de slag? Kijk dan samen met de vrijwilligerscoördinator waar en hoe jij je talenten kan inzetten. Mail naar vrijwilligers@iriszorg.nl.
Maatjeskoppel Ruud en Willem delen hun ervaringen.