Vrijwilliger bij IrisZorg
 

Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen.

 

Ontmoet elkaar

 

Als vrijwilliger maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. We zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil je mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Word dan vrijwilliger bij IrisZorg. Ontmoet elkaar.  

Waardevol contact

 

Je bent belangrijk als vrijwilliger voor onze cliënten. Sommigen van hen leven in een kleine wereld. Jij bent de schakel naar buiten toe, zodat mensen weer mee kunnen doen in de maatschappij. Jij bent er als het nodig is. Samen met onze professionele hulpverleners ben jij van grote betekenis voor onze cliënten.  

Wat kun je doen?

 

We zoeken altijd vrijwilligers en kijken ernaar uit je te ontmoeten. Neem een kijkje bij de vacatures. Je kunt op verschillende manieren vrijwilliger bij ons zijn. Van muziekvrijwilliger tot chauffeur of van tuinvrijwilliger tot activiteitenbegeleider.

Je hebt het voor het kiezen. Kies meteen!

Word maatje!


Een bijzondere en belangrijke vorm van vrijwilligerswerk is bij ons het maatjesproject. Als maatje word je één op één aan een cliënt gekoppeld om samen iedere week een leuke activiteit te ondernemen. Je gaat bijvoorbeeld samen wandelen, fietsen, naar een hobbycentrum of gezellig een kopje koffiedrinken. Maatjes zijn voor onze cliënten erg waardevol. Ze zorgen ervoor dat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Helpen maakt happy! Wij zijn altijd op zoek naar maatjes voor onze maatjesprojecten in Nijmegen, Doetinchem en Apeldoorn/Beekbergen. Ben je geïnteresseerd in mensen met een bijzondere achtergrond en lijkt het je wel wat om maatje te worden? Klik dan op de button van de respectievelijke plaatsen om daar de meest actuele maatjesvacatures te vinden. Kijk anders ook even naar onderstaand filmpje van maatjeskoppel Ronald en Marco.

Het nieuwe IrisZorg maatjesproject "De Brug" wordt mede mogelijk gemaakt door:

Miranda neemt je mee naar de locatie waar zij vrijwilliger is en vertelt meer over de mogelijkheden binnen IrisZorg.

Klik op jouw plaats voor de vrijwilligersvacatures bij jou in de buurt

 

Meer weten?
 

Staat er geen aansprekende vacature bij of wil je op een bepaalde locatie als vrijwilliger aan de slag? Kijk dan samen met de vrijwilligerscoördinator waar en hoe jij je talenten kan inzetten. Mail naar vrijwilligers@iriszorg.nl.

 

 

Maatjeskoppel Ruud en Willem delen hun ervaringen.

 

 

 

 

 

 

IrisZorg.nl

Volg ons op LinkedIn

Privacy

Disclaimer

 

Copyright IrisZorg 2020