IrisZorg als werkgever


Als je wilt werken met en voor mensen, als je op zoek bent naar uitdagingen die verder reiken dan jezelf en als je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt, dan is IrisZorg een organisatie voor jou.

IrisZorg biedt een veilige en inspirerende werkomgeving, goede arbeidsomstandigheden, flexibele arbeidsvoorwaarden en volop ontplooiingskansen. Deze voorwaarden vinden wij essentieel zodat wij aan de mensen voor wie wij werken de juiste zorg kunnen geven.

IrisZorg heeft de ambitie van een 'lerende' organisatie. Wij bieden je als medewerker de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, zodat je als professional je doelen kunt realiseren. IrisZorg is een organisatie waarin we samen leren en elkaar motiveren het beste uit onszelf te halen; een organisatie waarin we continu werken aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering.

Twee CAO's
IrisZorg kent 2 CAO's. Afhankelijke waar je gaat werken is de ene of de andere CAO van toepassing:

  • CAO Sociaal werk: vooral bij functies waar de opvang voor cliënten centraal staat (bijvoorbeeld Dagopvang, Crisisopvang)
  • CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ): vooral bij functies waar de behandeling centraal staat (bijvoorbeeld Kliniek voor verslavingszorg, Polikliniek)